Conference League

Προβάδισμα πρόκρισης για Ομόνοια – Ήττα για Πάφο στη Σόφια

Με γκολ του Στεπίνσκι, η Ομόνοια νίκησε 1-0 τη Φέχερβαρ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ήττα για την Πάφο από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα στον γ' προκριματικό του Conference League

Προβάδισμα πρόκρισης για τα Playoffs του Conference League πήρε η Ομόνοια.

Η κυπριακή ομάδα επικράτησε 1-0 υποδεχόμενη τη Φέχερβαρ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον γ' προκριματικό, με σκόρερ τον Στεπίνσκι στο 60'.

Από την πλευρά της για τον ίδιο γύρο, η Πάφος ηττήθηκε 2-1 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Μάλιστα, η ομάδα του Χουάν Καρσέδο ήταν εκείνη που προηγήθηκε, μόλις στο 10' με τον πρώην μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και το γύρισαν με τα τέρματα των Ιλιέβσκι (29') και Ταλίς (51').

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, συνιστά ένα αποτέλεσμα που επιτρέπει ενόψει της ρεβάνς στην «πρωτάρα» Πάφο να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκρισή της (και) στα Playoffs της διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, οι Ρουζόμπεροκ και Χάιντουκ (με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στα Playoffs τον αντίστοιχο του ΑΕΚ-Νόα) έμειναν στο 0-0 στη Σλοβακία.


Αναλυτικά, τα σημερινά αποτελέσματα στον γ' προκριματικό του Conference League:

Άουντα-Ντρίτα 1-0
Αραράτ-Ακαδημία Πούσκας 0-1
Ορντάμπασι-Πιούνικ 0-1
Ελσίνκι-Ντέσιτς 1-0
Ιλβς-Ντζουργκάρντεν 1-1
Ιμπέρια-Μπασακσεχίρ 0-1
Μλάντα Μπόλεσλαβ-Χάποελ Μπερ Σεβά 1-1
Ρουζόμπεροκ-Χάιντουκ 0-0
Σίλκεμποργκ-Γάνδη 2-2
Ομόνοια-Φέχερβαρ 1-0
ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Πάφος 2-1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x